bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na BUX.SK odštartoval Knižný Kompas 2020. Čo si z neho vyberiete?

Na BUX.SK, podobne ako aj na iných predajných miestach, odštartoval Knižný kompas. Špeciálna ponuka zaujímavých nových titulov, ktoré vychádzajú súčasne a majú spoločnú marketingovú podporu už tretí rok inšpiruje, fascinuje, ale tiež informuje. Všetky dôležité a mimoriadne tituly vydavateľstva IKAR, a.s. za jeseň 2020 sú sústredené na jedno miesto a vy si tak môžete vyberať z kníh známych autorov, očakávané novinky, aj knižné prekvapenia.
 

Knižný kompas 2020

Predstavuje sa nám novinka od Jozefa Banáša Nádherná smrť v Altaji, Andrei Coddington Prečo ja?, Jozefa Kariku Smrsť, Larsa Keplera Zrkadlový muž, Lucie Saskovej Unesená alebo Adriany Macháčovej Dokonalý manžel. V prvej vlne Vás zaujme aj dlho očakávaná Encyklopédia vojen a krásna encyklopédia História v jej 3. vydaní. Druhá vlna prinesie nový Oteckovník, krásne publikácie Osudy osobností Slovenska a knihu Slovensko v jej doplnenom 2. vydaní. Spolu s nimi si budú môcť čitatelia prečítať aj novinku od Arpáda Soltésza Hnev, Temné zákutia od Francoise Saganovej, no azda najviac zaujme celkom nové vydanie celej série Harry Potter. Pôjde o špeciálne vydanie v novom slovenskom grafickom spracovaní od ilustrátora Adriána Macha. Jedným z hitov jesene je bezpochyby Gauč alebo šťastie. Kniha kondičného trénera Maroša Molnára, známeho z relácie Extrémne premeny.

Tak ako býva už tradíciou, spolu s knihami z Knižného kompasu si môžete k svojej objednávke pripojiť aj niečo navyše za 1 euro. Ku každej knihe môžete požiadať o pribalenie Čitateľského zápisníka za 1 euro/kus. V prípade objednávky, kedy chcete využiť ponuku na viac ako len jeden denník, kontaktujte BUX.sk na zákazníckom servise. Svoju objednávku v takom prípade urobte prevodom, aby bolo možné objednávku upravovať a nehrozilo by jej rýchle odoslanie.

Pridať komentár


V odpovedi prosím používajte iba číslice

Ešte nikto nekomentoval, budete prvý.