bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Valentínska súťaž (14.2.2011)

Valentín Povedzte to knihou..

Kvety, najčastejšie krvavo červené ruže. Čokoláda, najlepšie bonboniéra v tvare srdca. Voňavý parfum. Plyšové zvieratká. Romantická večera. To sú darčeky, akými sa najčastejšie obdarúvame na sviatok zamilovaných. Ale prečo tam nie sú knihy? Dobre zvolený príbeh nedokáže potešiť a pohladiť?
Valentín


Valentín Nuž, niekedy je ťažké nájsť tie správne slová, tak prečo nenecháte prehovoriť knihy za vás? Originálne, láskavo, vtipne, neopakovateľne.
Nezabudnite, že už iba do zajtra platí naša Valentínska akcia.
Vyše 60 skvelých tipov so zľavou až 58%. Knihy, puzzle, sošky, wellness...


Či už uznávate tento sviatok alebo nie, zabavme sa spolu. A pre troch z vás máme pripravené valentínske darčeky plné lásky.

Napíšte do diskusie pod tento článok vyznanie lásky, v ktorom budú aspoň tri názvy kníh z vydavateľstva Ikar. Čím originálnejšie, vtipnejšie alebo zamilovanejšie, tým lepšie. Napríklad:
Nech Valentín každý deň býva,
nech cítiš lásku, čo moje Ohnivé srdce skrýva,
nech z očí tvojich Tajomný oheň žiari,
ako Podvečerné vábenie skorej jari.
Som Šťastlivec, kvet tejto lúky,
čo nežne hľadí Tvoje ruky.


Použili sme názvy kníh: Ohnivé srdce (Kat Martinová), Tajomný oheň (Johanna Lindseyová), Podvečerné vábenie (Lisa Kleypasová) a Šťastlivec (Nicholas Sparks).

Vytvorte niečo podobné. Môžete písať vo veršoch, aj bez veršov. Dva riadky, päť riadkov, koľkokoľvek. Dôležité je, aby ste použili minimálne 3 názvy kníh z produkcie vydavateľstva Ikar a aby to vystihlo lásku k vášmu partnerovi/partnerke.

Valentín Valentín A čo získate okrem dobrej zábavy?
Zajtra vyberieme troch, ktorých vyznania sa nám páčili najviac a odmeníme ich:
3. cena: Sada sklenených svietnikov + knihy podľa vlastného výberu z Knižného webu v hodnote do 20 €
2. cena: Puzzle Romantika pri jazere (1000 dielov, ozdobné orámovanie, 63x49 cm, lepidlo zdarma) + knihy podľa vlastného výberu z Knižného webu v hodnote do 25 €
1. cena: Soška Tajomná Afrika (umelý kameň, ručne maľovaná, kovový lesk) + knihy podľa vlastného výberu z Knižného webu v hodnote do 33 €


Tak do toho! Vyznajte lásku svojej polovičke a povedzte to knihami.

Poznámka: knihy podľa vlastného výberu platia pre produkciu vydavateľstva Ikar, ako cena sa berie maloobchodná cena danej knihy. Výhercov budeme kontaktovať na e-mailovú adresu zadanú pri diskusnom príspevku.


VÝHERCOVIA VALENTÍNSKEJ SÚŤAŽE

Ďakujeme za všetky valentínske vyznania, mnohé sú nádherné a určite by tú vašu polovičku potešili. Niektoré žiaľ nespĺňali pravidlá – mali ste použiť iba názvy kníh z produkcie Ikaru, často sa objavovali aj iné vydavateľstvá. Ak to bol 1-2 názvy, ešte sme to uznali. Napokon sme sa s kolegami zhodli na týchto troch výhercoch (budeme ich kontaktovať na e-mailové adresy, ktoré uviedli pri svojich vyznaniach):

1. cena: TOMÁŠ PALUCH (vyznanie Len tebe) – posielame sošku Tajomná Afrika (umelý kameň, ručne maľovaná, kovový lesk) + knihy podľa vlastného výberu z Knižného webu v hodnote do 33 €
2. cena: DENISA K. (vyznanie Jediné dievča na svete) získava puzzle Romantika pri jazere (1000 dielov, ozdobné orámovanie, 63x49 cm, lepidlo zdarma) + knihy podľa vlastného výberu z Knižného webu v hodnote do 25 €
3. cena: HEŇA (vyznanie Perfektní partneri) dostane od nás sadu sklenených svietnikov + knihy podľa vlastného výberu z Knižného webu v hodnote do 20 €

Pridať komentár


V odpovedi prosím používajte iba číslice

Komentáre

(14. februára 2011)
Mala som Srdce v tme, pokiaľ som Teba nestretla. Ty si zase bol Šťastlivec, keď na môj inzerát si odpovedal. Prvé rande ako Nevinní zmätkári mali sme, potom však už nasledovalo Skrotenie čertice. Po pár rande bola zo mňa Dobrá žena a z Teba Milenec snov. :) Doteraz Milujem Ťa a Navždy budem.
(14. februára 2011)
Už nie som "Žena na pokraji nervového zrútenia" odkedy Ťa poznám, a na to ja veru nos mám. Stalo sa, čo sa stať malo, "Skrotenie čertice", nikto to nečakal, bozkal ma na líce. Už je zrazu zo mňa "Dobrá žena", len "Zostaň sama sebou", buď mi verná. "Keď preskočí iskra", "Láska sa začína", "Tajomný oheň" v srdci sa zažína. Už nemyslím si dávno, že "Láska je chyba v programe", už dávno netápe moje " Srdce v tme". Ty vieš "Ako zbaliť ženu", veď máš "Ohnivé srdce", vedela som hneď, že tvoje city sú vrúce. Hneď ako som Ťa uvidela, vravím si" "Zveď ma na úsvite", "Tvoje ruky" sú nežné, tvoje srdce čisté. "Smelo do toho!", poviem si, "Užívaj si" tie "Nočné slasti". Ó, "Môj milý darebák", si "Milenec snov", "Som do teba blázon... Milujem Ťa!.. Tak zostaň so mnou! Je to "Tajomstvo príťažlivosti sŕdc", ó, áno, s tebou mám vždy "Levanduľové ráno". Nádherným zavŕšením lásky je "Manželstvo", už aj my k nemu spejeme pomaly, ale isto. "Milujem ťa!"
(14. februára 2011)
Nie som ŽIDOVKA, som DOBRÁ ŽENA, tvoja LÁSKA, pobláznená. Vyprahnutá ako PÚŠTNY KVET, čakám na tvoju odpoveď. Len slovo: Lúbim ťa počuť chcem, AJ JA TEBA, odpoviem. Pôjdem s tebou na kraj sveta, MALEDIVY, BALI, KRÉTA. CNOSTNÉ SRDCE moje blčí, Zažeň teda ZMÄTOK V SRDCI. Svoj život mi navždy daruj, JEDZ, MODLI SA A MILUJ...♥ Krásneho Valetína prajem všetkým a taktiež osamelým ♥
(14. februára 2011)
"Polnoc má svoju moc:" šepol si mi do uška,ja opitá Tvojou večnou láskou chúlila som sa k Tebe do vankúša.V nočnom objatí si má zovrel a bozkom zvlhčil pery. Moje pokušenie zakryl vášňou Tvojej nehy.
(14. februára 2011)
Nepotrbujem jeden dátum,aby som vedela ,že ťa chcem milovať. Raz a navždy chcem byť s Tebou,viem,že je to hazard,celú dušu Ti odovzdať. Nemožné pri Tebe stráca význam,miluj ma navždy,miluj ma hneď,s Tvojou láskou v ohnivom srdci bude nám patriť celý svet. Milovať,Nemožné - Daniella Steelová Raz a Navždy -Judith McNaughtová Hazard -Jo Beverly Miluj ma navždy -Johanna Lindseyová Ohnivé srdce -Kat Martinová
(14. februára 2011)
Ahojte, moje vyznanie je upravený text skladby Only girl in the world od Rihanny, jednej z najúspešnejších speváčok súčasnosti. Čiže Jediné dievča na svete...venujem svojmu Peťovi a čiastočke aj Ikaru: Chcem, aby si ma miloval, MODROOČKO/ Akoby som bola strašne sexi KRÁSKA./ PREBUĎ SA! Mysli len na mňa a rob, čo sa ti páči!/ Chlapče, zabudni na svet okolo,/ Lebo dnes to bude len o tebe a o mne./ Chcem ti sama ustlať, ty môj ŠAŠO. / A potom ťa prinútim zhltnúť vlastnú PÝCHU A PREDSUDOK. / AK ZOSTANEM, chcem sa pri tebe cítiť / Ako jediné dievča na svete. / Ako jedinú, ktorú budeš kedy milovať. / Ako jediná, ktorá pozná tvoje OHNIVÉ SRDCE. / Jediná... Chcem, aby si ma ukradol, NECH SA DEJE ČOKOĽVEK. / Ako ZLODEJI LABUTÍ pod rúškom noci. / Držal ako vankúš v LEVANDUĽOVÉ RÁNO, aby som sa cítila fajn. / Bejby, stačí vojsť a ja ti NESKROTENÁ odhalím / celé TAJOMSTVO PRÍŤAŽLIVOSTI SŔDC. / Keď to spravíš, už neodídeš, / a na NOCI V RODANTHE budeš mojím väzňom.
(14. februára 2011)
Kráčam dňom, bežím nocou savanou znie môj strašný rev. Som vládcom všetkého tvorstva volajte ma kráľ lev. Temná ozvena a tichá hrozba, to je život môj. Ni hlúpi bieli muži, ni mrazivá noc ma nezastavia, keď polnoc má svoju moc. Keď padajú kvapky dažďa na steblá suchej trávy. Vedzte, že nič ma nezastaví. Iba vec - jedna jediná, naháňa mi obavy a strach, to život môj sa mení v prach. Srdce v tme buší do ďaleka, mesiac svieti - na posledného kojota. Hľadím na neho, no spomínam na levanduľové ráno keď tíško povedala áno. V hlave mi brnia jej slová, vyrieknuté dnes, hlasom pevným a nepríjemným. Riekla mi: "viem, že máš dušu, skrytú pod pevným telom a strapatou hrivou. Život tvoj, je vykúpený červenou krvou. Savana stoná, zver plače, človek svet mení a oheň zadúša. Poď so mnou do tamtých hôr, kde spolu zimu prežijeme. Žiaden lov, žiadna krv, ani nebezpeční starí mládenci. Zostarneme po boku, a z nás nebudú odsúdenci." Hviezdne nebo budí vo mne myšlienky clivé, že všetko je plané a naničsúce. Všetci sa raz zmeníme v kosť, ani mocná Bohyňa lovu nevie kedy má dosť. Tajomný oheň človečí, mení a vôkol seba nivočí. Radšej zomriem ako nebyť s ňou. Zvýskol som, nechcem byť sám, utekám, veru viem kam. "Dobehol som za tebou, odtiaľ až sem, kam siaha táto krásna zem. Plemeno ľudské a ich stroje žeravé, majúce oprate a remene ukázali mi jasné znamenie. S tebou, chcem rokov sedemdesiat o láske byť, hoci aj v studenej jaskyni po boku žiť. Nehanebný návrh ti dávam, že lovu sa pre teba vzdávam. Som štastlivec, že ťa mám. Mrzí ma, že nemám pre teba nič, ani zem, ani dom, len takú maličkosť - moju lásku a úprimnosť. Bozkávať ťa je pôžitok, mám z toho zakaždým zážitok. Vďaka tebe na perách granátových jabĺk chuť mám, nechcem byť sám. Vystavať s tebou pevné puto chcem, aspoň dvoch malých krpcov na svet privediem! Horúčka k tebe moje srdce mámi ako rozprávky s hlavolamami. Viem čo chcem vlastne, byť s tebou a žiť šťastne." Krajšie formátovanie, viď celú báseň tu - http://goo.gl/3GDBF
(14. februára 2011)
MILUJEM ŤA môj HRIEŠNE KRÁSNY miláčik, len Ty si moja LÁSKA A NÁDEJ i sladké MOJE POKUŠENIE. ZLATÉ DNI sú všetky, ktoré bok po boku zdielame a viem , že sú UTKANÉ Z LÁSKY. SPALUJÚCA VÁŠEŇ i NEBEZPEČNÁ VÁŠEŇ vo mne horí ked ťa uzriem a netrpezlivo čakám na dnešné NOČNÉ OBJATIE.Dakujem Ti, že som mohla pri tebe spoznať aká je CHUŤ LÁSKY. Stojíš pri mne v dobrom i v zlom ako ANJEL STRÁŽNY a na nebi nám spoločná HVIEZDA žiari. Dnes je krásny sviatok, ktorý patrí nám zamilovaným a moje OHNIVÉ SRDCE a MILUJÚCA DUŠA Ťa vrúcne čaká. RAZ A NAVŽDY ŤA milujem ♥♥♥ sme OSUDOM SPOJENÝ láska moja.
(14. februára 2011)
LÁSKA … bez Teba moje SRDCE V TME tápe, Ty´s jediný na svete, ktorý ma chápe. Čarokrásna spomienka preletí mi hlavou, v ruke zvieraš SNEŽIENKY, vravíš „Si tou pravou!“. Od tej chvíle si ma mal už vo svojej moci, nebudem viac hľadať s iným TAJOMSTVÁ LETNEJ NOCI. Naše duše nežne láska ľúba VôŇA JESENE, prsty máme prepletené kráčajúc do svadobnej siene. A keď ma ZIMNÍ DUCHOVIA chceli trýzniť znova, mäkko si ma privinul, našiel správne slová. LÁSKA … ak je ŽIVOT PO ŽIVOTE, chcem byť s Tebou opäť.
(14. februára 2011)
Moja Laska jediná, krásna, dala som ti Sľub z čista jasna, že jedine Teba milujem a každý deň ti to dokazujem. Dobrá žena už určite budem a Nočné slasti ti dnes večer sľubujem. Tvoja mačička:-) knihy-P.Coelho - Laska, Nočné slasti -S.Kenyova, Sľub - T.Kele Vasilkova,Dobrá žena -D.Steelová
(14. februára 2011)
Náš vzťah sa začal, ako tajná láska. Vôbec si nemlčal, volal si ma nežná kráska. Neviedli sme klamstvá, ani žiadne škriepky, u druhých pre oči pastva a sem tam aj klebietky. Ako náš vzťah začal, ubehlo pár rokov. Blízkosť čo si hľadal, máš len na sto krokov. Moje tajomstvo už poznáš, som pavučina nálad, i tak mi ich znášaš, sme ako oheň a ľad. Som aprílové dievča bláznivé, čo nechce žiadne darčeky, čo tisíc a jedna noc chce len to jediné, tvoju lásku a s tebou byť naveky. ( Tajná láska, Kráska, Klamstvá, Blízkosť, Tajomstvo, Pavučina, Oheň a ľad, Aprílové dievča, Tisíc a jedna noc )
(14. februára 2011)
LÁSKA, pred tým, ako som ťa spoznala, mala som SRDCE v TME. V jedno ĽEVANDULOVÉ RÁNO povedala som ti svoje áno a odvtedy sa píše nás krásny príbeh lásky a porozumenia. Dal si mi to najkrajšie a najlepšie, čo si mi mohol dať a po čom som tak dlho túžila..našich dvoch chlapčekov, ktorí by spolu vytvárali ANJELSKÝ ORCHESTER, ale chýba k k nim ešte bambuľka, tak zlatko moje, SMELO DO TOHO... Som rada, že ti aj po toľkých rokoch môžem povedať SOM DO TEBA BLÁZON...MILUJEM ŤA
(14. februára 2011)
Bolo to už dobre dávno, keď som si ťa vybrala. Prežili sme Nočné slasti, prišiel aj Čas anjelov. A tu ako z čista jasna, povedal si: Nič vážneho pod slnkom, zaplníme spolu dom? Ty mi budeš Dobrá žena a ja tebe dobrý muž, a tak takto bok po boku, fungujeme roky už!
(14. februára 2011)
Hudba je duší lásky-pošepkal si mi do uška, keď si si so mnou, Hrdou princeznou, po prvýkrát zatancoval. Podmanivé a jemné tóny nám pomohli pomaličky vystúpiť neviditeľným výťahom až Do nebe. Aspoň sme to tak obaja cítili, kým si mi pozeral do Krásnych zelených očí...
(14. februára 2011)
Keď sme boli ZRELÍ NA LÁSKU a nemali ZMATOK V SRDCI a vedela som, že som ZAĽÚBENÁ PRINCEZNÁ a že UŽ VIEM,ŽE CHCEM TEBA len, ozval sa vo mne cit, že ŤA MILUJEM :-) Teším sa na každé ĽEVANDULOVÉ RÁNO, ktoré s tebou prežijem. Naša VÁŠNIVÁ LÁSKA rozrástla a prišli naše krásne DETI LÁSKY a nikdy sa neobjavil SMÚTOK V SRDCI. Ďakujem že si a že stále ma miluješ a svoju lásku i na Valentína prejavuješ. Milujem ťa :-)
(14. februára 2011)
Bol to Vášnivý bozk..áno, presne si ho pamatám, ten úplne prvý s tebou. Naše pery spolu tancovali šialené tango, ako Lupene na vode. Odvtedy, presne od tej neopakovateľnej chvíle sme Raz a navždy Osudom spojení. Bol to osud. Musel byť. V hlavnej úlohe účinkuje naša Večná láska...
(14. februára 2011)
Patril som do kategórie Nebezpeční starí mládenci. Mojím životným krédom bolo Všetko má svoj čas. Napriek tomu si ma neodsúdila, a dostala sa mi od teba Nečakaná milosť. Považoval som to za malý zázrak, veď zaslúžim si takú Dobrú ženu?! Odpoveďou mi je každé ráno tvoj Bozk, áno zaslúžim...
(14. februára 2011)
Nic vážneho, z počiatku sa zdalo, Drsná neha - to nás bralo. Kráska, vravel som jej zas a znova, Hriešne krásny - to nie sú len slová, to su reálie, to sú fakty, S láskou, Eloise nie je život krátky .)
(14. februára 2011)
A láska prišla..bolo to tak nečakané..ale o to krajšie..Chcem s tebou zdieľať našu vášeň Kým nás láska nerozdelí...To už budeme dva ostrovy a toto nikdy nedopustím..Moja Túžba po tvojej láske je obrovská..a nezmenilo ju ani naše 18 ročné manželstvo..A vôbec nevadí že Muži sú z Marsu a ženy z venuše..Milujem ťa ...
(14. februára 2011)
Neverila som už nikomu..Mala som Srdce v tme..V najneočakávanejšej chvíli si však vstúpil na scénu ty.. a za ňou Láska, ruka v ruke. Spoznala som Čaro všednosti, keď mi každé ráno otváraš Okienko do snov..naše okienko.. nie je to len Pozlátka, Túžby.. je to Sľub.. Ďakujem, že si mi dal okúsiť Chuť lásky!
(14. februára 2011)
Mám ja 1001 SNOV, byť len s Tebou. MILUJEM ŤA ako nikto iný, preto si pre mňa jediný. TISÍC A JEDNA NOC, má s tebou stále moc. DOBRÁ ŽENA stále budem a milovať ťa neprestanem.
(14. februára 2011)
Ty si moja KRÁSKA, môjho srdca láska. Moje DIEVČA ODVEDĽA, s Tebou nešliapnem vedľa. Sme NEVINNÍ ZMATKÁRI, ktorým vidno lásku v tvári. Aj keď sa nám nedarí, máme stále čas jari. Aj keď nie som MILENEC SNOV, ani RODENÝ KRÁSAVEC, lepší človek s Tebou som, Ty si more, ja plavec. Denné strasti, NOČNÉ SLASTI, láska má nás dvoch už v pasci. Si môj nežný ANJEL STRÁŽNY, ktorého si veľmi vážim. Si môj ŠARLÁTOVÝ LEV, ktorý vie skrotiť môj hnev. S Tebou sú VÍŤAZNÉ PREHRY, s Tebou som bohatý jak starosta Žehry. S Tebou viem MILOVAŤ NEPRIATEĽA, Tvoja láska mi dáva veľa. Ty sa mi vieš oddať celá, si jak ODRAZENÁ STRELA, miluješ ma veľmi veľa, ako Marošová Mella. Čo Tvoje srdce rozbúši je tulipán, nie VOŇA RUŽÍ. Zmýlili by sa mnohí muži, po čom Tvoje srdce túži. ZLATÉ DNI sú pre nás všetky, neskazia ich ani pletky, už nám chýbajú len dietky, vravia ujovia aj tetky. SKOR NEŽ ZOMRIEM vedz aj toto, si ako jackpot v hre loto, Ty si výhra môjho života, keď tu nie si, chytá ma clivota. Si stelesnená fantázia v živote zvanom lotéria. Ty si moja prvá cena, Ty si moja DOBRÁ ŽENA, na Teba žiadna iná nemá, aj keď sa to možno nezdá, Ty si moja veľká HVIEZDA, spolutvorca lásky hniezda. Ty si môj BEZPEČNÝ PRÍSTAV, si najkrajšia zo všetkých výstav.
(14. februára 2011)
Častokrát som sa správal ako Odrazená strela. Možno odo mňa navonok vanul Mrazivý chlad. Avšak jedna jediná Dobrá žena dokázala vo mne prebudiť Farbu citov. A ten najrajší cit z nich je Láska. Dakujem ti za všetko, si moj Bezpečný prístav
(14. februára 2011)
Jurkovi. Už viem, že láska je celá veda, aj keď nepotrebuje hovoriť veľa. Ku šťastiu jej, tiež stačí iba málo, len nekonečné noci, keby sa to dalo. K tomu trošku nehy a cítiť tvoje pery, hneď je môj svet dokonale celý. Tak jednoducho ako ti to veršujem, hľadaj v mojich slovách odkaz, že ťa milujem.
(14. februára 2011)
Ty si vyliečila moje ZLOMENÉ SRDCE a v ňom lásku. Ďakujem ti za všetky krásne slová a prejavenie lásky. UŽ VIEM,ŽE CHCEM TEBA, bez Teba sa už žiť nedá. Si ELIXÍR MÔJHO ŽIVOTA a STUDŇA LÁSKY, preto si vážim Tvoje DOTYKY LÁSKY a verím, že budeš moja CHUTNUČKÁ MAMINA. Ľúbim ťa anjelik môj.
(14. februára 2011)
Bola si ako Bohyňa lovu, ako Afrodita, ktorá mohla mať každého. Lenže, práve ja som bol ten Šťastlivec, ten vyvolený, ktorý podnietil Tajomný oheň v tvojom srdci. Bola to Zimná láska, a ty si navždy už len moja, Dobrá žena.
(14. februára 2011)
Drahý, Nepýtaj sa, kde som.. Som navždy uvaznená v osídlách lásky. Chcem len tvoje dobro, a krásny život pre nás a naše deti. Chcem každé ráno Bozk. Si moj jediný Bezpečný prístav. Milujem ta.
(14. februára 2011)
Aj keď si vyzeral ako MUŽ S TVÁROU ZABIJAKA zamilovala som sa. Bola to LÁSKA NA PRVÝ POHĽAD. Milovali sme sa. Bola SVADBA. Prišli DETI LÁSKY a boli sme ako ĽADOVÝ MEDVEDÍK: JA A MOJA RODINA :DD Vážim si s Tebou každy KRTKOV DEŇ a je to NÁDHERNÝ SEN byť s Tebou len. Tatinko ľúbime ťa.
(14. februára 2011)
Aj keď nie si žiadny SVETÁK, sme ako lopatka a zmeták. Spolu patríme k sebe, Ty ku mne a ja zas k Tebe. S problémami zametieme, odženieme lásky tiene. Stala sa mi nehoda, buchla som sa do Teba. Láska je ÚNOS do neba, žiadne VÝKUPNÉ netreba. Láska však vie byť aj HAZARD, nie vždy sa dá vrátiť nazad. Nič však nie je NEMOŽNÉ, keď láska je to spoločné. NÁVRAT býva občas ťažký, oplatí sa zdolať prekážky. VEČNÁ LÁSKA, to je ZÁZRAK, skutočný však, a nie prízrak. Láska je aj DRUHÁ ŠANCA, láska vyzýva do tanca. Sme ako dva OHNE V ZIME, všetko chladné rozmrazíme. Láska je aj JARNÁ VÁŠEŇ, všetky problémy ňou zažeň. Aj keď VŠETKO MÁ SVOJ ČAS, VEČNÁ LÁSKA je v každom z nás. Nie som NEODOLATEľNE ZVODNÁ, no lásky určite hodná. Preč sú HRIECHY MINULOSTI, teraz si žijeme v cnosti. Ty MOJ MILÝ DAREBÁK, ja viem, že ma máš veľmi rád. Prosím, ZVEĎ MA NA ÚSVITE, či už vonku, a či v byte. ČO BY MALI VIDIEŤ MOJE DCÉRY, jak ma má rád a jak mi verí. Netreba nám PETROHRADSKÉ NOCI, stačí nám aj ZÁVOJ NOCI. ŠPINAVÁ HRA nemá miesta, iba čisté lásky gestá. Aj keď PODOZRIVÁ bývam, on vie, že mu nič neskrývam. Aj keď sme jak OHEŇ A ĽAD, mám ho rada a on mňa rád. PRIATELIA, MILENCI A INÉ NEROZVÁŽNOSTI, to všetko už patrí minulosti. ZOSTAŇ SAMA SEBOU a on zostane s Tebou. V ZAJATÍ TÚŽOB uväznení, kúzlom lásky unesení. S ním aj prechádzka je VÝLET, Amorovho šípu prílet. S ním TAJOMSTVÁ LETNEJ NOCI, odhalíme bez pomoci. Aj Ikar je, čo nás spája, nielen v čase lásky mája.
(14. februára 2011)
Si môj Vysnívaný muž, o ktorom sním, či spím, či bdiem, lebo si mi dal Kráľovský dar, keď si prišiel v jeden deň ako Nádherný anjel splniť mi tajný sen.V Zajatí túžob stala sa so mňa Nežná rebelka a z teba Nežný darebák .
(14. februára 2011)
Muž s modrými kruhmi, v ktorých zrkadlí sa moje dno, Zvedený anjel a tajný priateľ, moje zázračno, Bez zábran ochutnávam Tvoju pevnosť nočnej slasti V hodine nultej komtesa padám do priepasti Ak jasnú hlavu nestratíš vezmem ti ju sama Tajomstvo konkubíny prezradím len dotkni sa ma.. Dotkni sa ma! Spriaznenosť krvi, ktorú cítim, Utkaná z lásky... Som tvoja. A ty si mojím bytím. Ak som dobre počítala, skryla som tam šťastných 13 názvov kníh.
(14. februára 2011)
Spoznali sme sa,keď bol ČAS ANJELOV a v nebi spievali PIESNE SERAFOV.Zjavil si sa ty MODROOČKO,HRIEŠNE KRÁSNY,keď kvitli SNEŽIENKY,zaľúbili sme sa a vzplanula v nás LÁSKA A NÁDEJ.Boli sme jedno SRDCE A DUŠE.Začali sme žiť ZLATÉ DNI.Naša láska je VEČNÁ LÁSKA.S tebou prežívam život AKO Z ROMÁNU.Máme DOM PRI JAZERE.Nádherné je PREBÚDZANIE v každé LEVANDUĽOVÉ RÁNO pri tebe.Si môj ANJEL STRÁŽNY a ja som tvoja DOBRÁ ŽENA,a spolu s tebou chcem prežiť MOJE NAJLEPŠIE ROKY.Navždy tvoja HVIEZDA.
(14. februára 2011)
To čo teraz vravím platí nie len v dnešný deň,UŽ VIEM ŽE CHCEM TEBA len.Začalo sa to ako ZIMNÁ LÁSKA, pri spomienkach mnou prechádza príjemná TRIAŠKA..TAJOMSTVO SPRIAZNENÝCH DUŠÍ nás dodnes spája, verím, že práve my budeme v budúcnosti traja :)
(14. februára 2011)
BEZ SRDCA sa žiť nedá, život je ako farba šedá. Moje ODVÁŽNE SRDCE povedalo si : "Lásku si zožeň!", a rozpálilo tvoj VNÚTORNÝ OHEŇ. Si môj MODROOKÝ DIABOL, aký na svete ešte nebol. UŽ VIEM, ŽE CHCEM TEBA, len a len pre seba. Pre do mnou na koleno si pokľakol, vyniesol si moju dušu až na VRCHOL. SĽUB sme si pred Bohom dali, PEVNÉ PUTO prisahali. HODVÁB A OCEĽ, to sme my dvaja, a SLADKÝ OCKO, keď sme už traja. Si MOJE POKUŠENIE najsladšie,HRIEŠNE KRÁSNY, len tebe patria moje najtajnejšie sny. Viem, že nie vždy som DOBRÁ ŽENA, ty MôJ MILÝ DAREBÁK ale som len jedna. Ochráni nás ANJEL STRÁŽNY, keď pochytí nás SÚBOJ VÁŠNÍ. Ľúbim ťa MUŽ MôJHO ŽIVOTA.
(14. februára 2011)
Súboj sŕdc - tak by som nazvala náš vzťah. Vzťah, ktorý prináša Zmätok v srdci a Bláznivé sny. Niekedy máme Oddelené postele, inokedy Zlaté dni, avšak vždy budeš môj Nádherný anjel. Síce už boli aj časy, keď som chcela začať Nový život bez chlapa a všetkým priateľkám odkázať - Ženy, nebláznite! , no naučila som sa, že v každom vzťahu existuje Nebezpečná zóna a keď chcem nájsť Kľúč ku šťastiu, jednoducho do nej nebudem vstupovať. Si premenlivý ako počasie, no nie je to až také zlé, predsa len, S počasím si tykám :) V sladkých rečiach nie som dobrá, ale Už viem, že chcem teba a neviem si predstaviť Prebúdzanie vedľa niekoho iného. Asi to bude Večná láska. No na záver si nemôžem odpustiť, so všetkou láskou odkaz pre teba a celé vaše mužské pokolenie: Chlapi, neštvite nás už! :)
(14. februára 2011)
Túžim po tebe ako pes po klobáse- vystižné a zrozumitelné
(14. februára 2011)
Milujem ťa tak ako v môj prvý den ked som sa odvážil povedať ti milujem a mám ťa rád.
(14. februára 2011)
Môj drahý manžel mi kúpil na Valentína knihu "Drsná neha". Neviem, čo mi tým chcel naznačiť, ale ja a drsná, príp. nežná? Opätovala som mu za ňu valentínsky "Bozk" a jeho "Druhá šanca" sa zmenila na "Sľub", že nabudúce mi radšej kúpi z lásky "Dom snov". :-) Prajem príjemné prežitie jediného zaľúbeného dňa v roku - sv. Valentína, plného opätovanej lásky.
(14. februára 2011)
Drahý môj miláčik, už nemám Srdce v tme, keď Teba pre sebe mám, no Tajomný oheň moje srdce spaľuje a ja sa láskou k tebe utiekam, som proste Šťastlivec, že som spoznala práve Teba. Tvoja Bohyňa lovu lásky knihy: Bohyňa lovu -T.Dareová,Srdce v tme - Tana Vasilkova,Šťastlivec - N.Sparks,Tajomný oheň - J.Lindsayová
(14. februára 2011)
Keď som ťa prvý krát videla, spôsobil si mi "Zmätok v srdci". KAždé ráno sa teším na "prebúdzanie" s tebou, lebo je to "Vrchol" môjho rána. KeĎ som s tebou chytá ma "triaška" a tak ťa prosím "Výkup moje srdce" a daj mi "Nekonečný bozk". A nakoniec len malá otázka pre teba: "Budeš ma ľúbiť aj zajtra?"
(14. februára 2011)
Ani "úder hromu", ani "zablysnutie, ani "kvapky dažďa" nevedia naznačiť moju nekonečnú lásku k tebe. Až "na konci dúhy" je ten šťastný záver našej lásky - naše "Divy sveta - Poklady ľudstva" - deti.
(14. februára 2011)
Za koniec a nový začiatok sa modlím, Ohnivé srdce na dlani v nádeji žmolím. Príjmi ho, úpenlivo prosím, nech sa spolu s tvojím, stane tým naším. Viem, nie som vždy Dobrá žena, ale snažím sa, moja láska k Tebe je vždy vrelá. Pod kupolou ma objím, prosím o odpustenie, veď nie je to Zločin, nájsť ku mne pochopenie. Len jednej veci môžeš isto veriť - Moje pokušenie, úprimne Ťa ľúbiť.
(14. februára 2011)
Mala som "Zmätok v srdci", keď sme sa stretli. Nikdy nezabudnem na na naše každodenné "Víťazné prehry". Krásne "Prebúdzanie", "Slzy a smiech", "Plač vo vetre" je náš "Osmy hriech". "Miluj ma navždy", "Buď mapa mojich snov", buďme "Ako rieka, ktorá plynie", cestou spoločnou.
(14. februára 2011)
Na ranči u starého otca vyznal si mi lásku, ja vedela som v tej chvíli hneď odpoveď na Tvoju otázku. Snežienky v ruke, láska a nádej na tvári, prezrádzali tvoje túžby v srdci. Podvečerné vábenie lákalo nás všade, kde dalo sa ukryť naše slade. Slepá vášeň zatienila naše oči, tajomná láska bránu naších duší. I splynuli sme jedno telo, sťa jas mesiaca a slnko vrelo.
(14. februára 2011)
Ked začnem s Podvečernym vábením a nad nami sa vznesie Kouřová clona,Skrotím tvojho nebezpečného lorda,ty moj Anglický hrdina.Moje pokušenie,ta dostane do Šarády a stane sa z teba Modrooký diabol ,Svedeny andelom:)
(14. februára 2011)
Môj život bol ako Labyrint, tajomný a prázdny, až kým som nedostala v lekárni zvanej Horovo oko liek zvaní láska. Od vtedy mi srdce spaľuje Tajomný oheň, ktorý aj po toľkých rokoch horí stále rovnako spalujúco. Milujem Ťa! Knihy: Labyrint- Kate Mossová, Horovo oko- Carol Thurstonová, Tajomný oheň- Johanna Lindseyová.
(14. februára 2011)
Si moja Tajná láska,Moje pokušenie.Si Hriešne krásny Nevyzpytatelny vevoda tvoja Chuť lásky a Milostne etudy nám kazila Cizí žena tá Čarodejka ,ale náš Soukromý ráj tak Hriešne krásny a Kousek tvé přítomnosti spravil zo mna Zoufalou vévodkyni.Doniesol si mi Ruže z Cherrybroooku a dostala som od teba Nabýdku k snatku a budem tvoja Diablova nevesta..dakujem S láskou,Eloise :)
(14. februára 2011)
Naša láska bola spočiatku ako Snežienky, čo neisto vykúkajú spod snehu, no potom rozkvitli Ruže a Orchidey a dnes je naša láska zrelá a odolná ako Kaktusy. Milujem ťa, Miluj ma navždy. (Snežienky, Ruže, Orchidey, Kaktusy, Miluj ma navždy)
(14. februára 2011)
TISÍC ŽIARIVÝCH SĹNK kvitne na obzore, PÚŠTNY KVET opäť rozvíja lupene v mojom vyprahnutom srdci, v ústach mám sladkú CHUŤ GRANÁTOVÝCH JABĹK, odkedy som s tebou, LÁSKA moja. Nie si MAJSTER ŠARKANOV a ja nemám ÚSMEV MONY LISY, máme však spoločné PEVNÉ PUTO, čo nás spája. Nechcem s tebou hrať BROOKLYNSKÉ FRAŠKY, bojím sa však, že odídeš BEZ ROZLÚČKY a navždy. Vystavali sme si DÚHOVÝ MOST, tak nech sme dlho šťastní v ňom! (Použila som názvy kníh od K.Hosseini, W.Dirieová, M.Mehranová, T.Morrisonová, K.Hosseini, D.CHiel, A.Seboldová, P.Auster, L.Barclay, T.Keleová-Vasilková)
(14. februára 2011)
Chcem vsetko alebo nic. Miluj ma navzdy, ved to nie je zlocin, svet mi je dlzny. Zabudni na klamstva a otvor mi okienko do snov.
(14. februára 2011)
Tieto krátke verše sú „utkané z lásky“ Dobre vieš, že bez Teba som len „nočný tieň“ „Milujem Ťa“ vraveli Ti iné krásky Tak „vďaka!“ že rozhodol si sa pre mňa len... „Sila lásky“ našej nie je „kresba v prachu“ „láska až za hrob“ vyrytá je v skale! Tak sa Ti vyznávam úplne bez strachu „odvážna dáma“, ktorá ľúbi neustále. Nech medzi nami nie sú „tajnosti“ a „klam“ môj „modrooký diabol“ a ja – navždy spolu Nech „projekt šťastia“ vždy vychádza nám a „chuť lásky“ nech nikdy neucíti smolu... Knihy:Utkané z lásky (Lilly Schönauer) ; Nočný tieň(Anthony Horowitz); Milujem ťa (Candice Proctorová); Vďaka! (Helen Exleyová) ; Sila lásky (Eva Biela Brndiarová) ; Kresba v prachu (Zoe Kleinová); Láska až za hrob (Petr Heteša); Odvážná dáma (Cindy Jefferiesová) ; Tajnosti (Freya Northová) ; Klam (John Altman) ; Modrooký diabol (Lisa Kleypasová) ; Projekt šťastia (Gretchen Rubinová) ; Chuť lásky (Sandra Brown)
(14. februára 2011)
až teraz som si všimla podmienku vydania len IKAROM :(((((( takže oprava, nejakým zázrakom sa mi tam podarilo nájsť tri IKARKY, dúfam teda, že tú básničku tam môžem nechať... čiže knihy: Chuť lásky (Sandra Brown) Modrooký diabol (Lisa Kleypasová) Kresba v prachu (Zoe Kleinová)
(14. februára 2011)
Na Valentina moja laska neskrotna, je ako taka STUDNA bezodna. Mojich citov ZLATA BRANA OTVORENA, moja silna vasen k Tebe neochvejna. A NEOSTAL ANI JEDEN pocit v mojej dusi, pre ktory mi moje srdce k Tebe silno nebusi. Ty si moj PUSTNY KVET, co pohladi mi moje vrasky a zivot popri Tvojom boku je tak krasny........ STUDNA - Dominik Dan ZLATA BRANA OTVORENA - Marta Jankajova A NEOSTAL ANI JEDEN - Agatha Christie PUSTNY KVET - Waris Dirieova,Cathleen Milerova
(14. februára 2011)
Som Podozrivá z lásky neklad mi dalšie otázky, Vnútorný oheň ma spaľuje Diablov náhrdelník mi hrdlo sťahuje. Vôňa ruží vábi moje srdce, Ďakujem že si so mnou a že máš Odvážne srdce. Podozrivá, Vnútorný oheň,Diablov náhrdelník,Vôňa ruží, odvážne srdce všetko od mojej obľúbenej Kat Martinovej