bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Knihomoli, je tu opäť Bibliotéka! (+ súťaž)

Milujeme tieto štyri jesenné dni, kedy sa bratislavská Incheba premení na čarovné miesto plné kníh, spisovateľov a úžasnej energie, akú vedia zo seba dostať len vášniví čitatelia :)

Bibliotéka 2016Od štvrtka 10.novembra do nedele 13.novembra sa koná Bibliotéke 2016. Prídu mnohí autori, aj hviezda severskej detektívky, budú besedy, autogramiády, rôzne sprievodné akcie pre deti a mladých. Ale predovšetkým, knihy za super ceny! Tak príďte, tešíme sa na vás a týmto spúšťame aj súťaž – pre všetkých milovníkov kníh, ale aj pre tých, ktorí sa nedostanú na Bibliotéku. Či už to majú ďaleko, nedovolí im to zdravie alebo iné dôvody.

Nižšie nájdete spomínanú súťaž, ale najskôr zopár informácií, aby ste vedeli, na čo sa môžete tešiť.
Tak napríklad len v stánku vydavateľstva Ikar nájdete až 20.000 kníh. A takýchto vydavateľských stánkov je oveľa viac, takže máte sa na čo tešiť.

VÝPREDAJ

V spomínanom Ikaráckom stánku je tak ako každý rok aj VÝPREDAJ – knihy už od 0,50 EURA. A bude z čoho vyberať. Krimi, romance, kuchárky, fantasy, detské knižky a dokonca encyklopédie často za menej ako polovičnú cenu. Oplatí sa prísť.
Ak nemôžete prísť, určite si vyberiete niečo v internetovom výpredaji od 1 eura.

Na slovíčko

Po prvý raz má Ikar aj kútik nazvaný Na slovíčko, kde môžete podebatovať so svojím obľúbeným autorom a dať si podpísať knižku. Prídu tam Jozef Banáš, (piatok o 16:00), vloger Expl0ited (piatok od 13:15)Miro Jaroš (sobota o 14:00), Hanka Sekulová (sobota od 16:30), Adriana Macháčová (sobota o 13:00), či Ľubomír Feldek (nedeľa od 14:15).

foodblogerky

Hviezda Bibliotéky

severské krimiSamozrejme, na Bibliotéke stretnete aj ďalších autorov ako Jozef Karika, Juraj červenák, Gabriela Futová, Spievankovo alias Mária Podhradská a Richard Čanaky, Veronika Šikulová, či foodblogerky Luciu Súkeníkovú, Barboru Drahovskú a Mirku Nemčekovú, Moniku Kóňovú, Zuzku Markovú a Petra Planietu.

Najväčšou hviezdou je však Samuel Bjørk, nórsky autor detektívok Cestujem sama a Sova. V piatok o 17:00 bude s ním na pódiu Panta Rhei beseda a určite podpíše a zopár knižiek. Ak nemôžete prísť, alebo sa vám neujde, nižšie v súťaži budete mať možnosť vyhrať aj túto novinku Sova s podpisom.

Pre najmenších

Bibliotéka vás opäť zavedie do fantastického sveta príbehov. V rozprávkovej dielni Mama, tata, čítajte s nami sa deti dozvedia, ako vzniká večerníček, čo sa deje na čarokrásnej čistinke kvetinového škriatka Klinčeka a slimáka Maťa, a zažijú veľké dobrodružstvo s Herkulesom a Jonášom – kocúrikmi láskavej tety Mily. Miriam Šmahel-Kalisová deťom zo svojej novej knihy vyberie recept na nedeľný koláč. Maličkým čitateľom bude venovaný Babykútik s vybranými publikáciami slovenských vydavateľstiev.
Na pódiu s názvom Deti sú naše knihy sa deti môžu zapojiť napríklad do besedy o knihe Vincenta Šikulu Ďuro pozdrav Ďura, rozprávať sa so šéfredaktorom časopisu Slniečko, zoznámiť sa s autorkou obľúbených detských kníh Zuzanou Štelbaskou a zažiť rôzne ďalšie dobrodružstvá. V Literárnej kaviarni Panta Rhei sa deti prenesú do rozprávkovej krajiny plnej hudby a zábavy Spievankovo a okrem toho sa môžu sa tešiť aj na youtubera Petra Altofa a speváka Majka Spirita.

Bibliotéka 2016

Bibliotéka 2016

Program je neuveriteľne bohatý a nájde si rozhodne každý.
Vstupné je 5 eur, zľavnené 2 eurá – pre žiakov a študentov do 26 rokov, pre ŤZP a dôchodcov nad 65 rokov.
Parkovné vás vyjde na 5 eur (osobné auto).
Vo štvrtok a piatok je otvorené od 9:00 do 20:00
V sobotu od 10:00 do 20:00
V nedeľu od 10:00 do 18:00
Kliknite si na stránku Incheby, kde nájdete podrobné programy pre každé programové centrum, pódia a dielničky.

VEĽKÁ KNIŽNÁ SÚŤAŽ

súťaž Bibliotéka 2016Je to jednoduché – chceme vedieť, aký máte vzťah k Bibliotéke.
Boli ste v minulosti
? Čo ste tam zažili a ako sa vám páčila?
Stihli ste už tohtoročnú Bibliotéku 2016
? Čo by ste ostatným odporučili. Čo ste si tam kúpili? Koho ste videli?
Neboli ste v minulosti a ani nemôžete prísť tento rok?
Čo z programu by ste chceli vidieť? Na čo by ste sa tešili?

Stačí napísať koment pod tento článok a byť naším fanúšikom na Facebooku. V pondelok vyberieme – pozor – až 7 z vás, ktorým pošleme úžasné knihy!
A čerešnička na torte – niektoré budú s podpismi. Napríklad Sova s podpisom Samuelom Bjorkom. Novú biografiu Mariky Gombitovej Úlomky spomienok s jej podpisom. Najnovší hit Táni Keleovej-Vasilkovej Si ako slnko s podpisom autorky a k ku knižke pridáme aj špeciálny kameň pre šťastie. Plus ďalšie knihy – to bude prekvapenie :-)
Takže píšte, ceny stoja určite za to!

Za celý BUX.sk sa ba vás teší Milan Buno

Pridať komentár


V odpovedi prosím používajte iba číslice

Komentáre

(10. novembra 2016 v 9:24)
Dobry den, posledne roky s tuzbou a miernou zavistou sledujem vsetko info ohladom Biblioteky. Nakolko som z Kosic, tak doteraz sa mi nepodarilo dojst, ale uz si robim plany na buduci rok, kde si ako pravy knihomol tuto udalost urcite nedam ujst.
(10. novembra 2016 v 9:30)
Biblioteka je pre mna predcasnymi Vianocami uz v novembri, navstevujem ju uz roky, pre atmosferu, kumulovanu vonu knih, ludi s rovnakou zalubou, aku mam ja a tou su knihy - zatial stale tie papierove, bez ohladu na kvalitu citaciek aj s vonou atramentu, knihtlace a pod. Takze idem aj tento rok a tesim sa ako maly chlapec na autodrahu pod stromcekom. :-)
(10. novembra 2016 v 9:32)
Ja som z vychodu, takze na Bibioteke som este nebola. Mohla by sa podobna akcia urobit aj na vychode. Je to pre nas velmi daleko, hlavne pre mojho rocneho synceka. Ak maly podrastie, rada by som sa vybrala na takuto akciu. Knihy zboznujem. Ak vyhrame potesim sa, bude to skvely darcek pod stromcek. :-)
(10. novembra 2016 v 9:32)
Veľmi rada by som sa Bibliotéky zúčastnila, ale je to pre mňa ďaleko a môj zdravotný stav mi nedovolí tam vycestovať. Knihy milujem, čítam veľa, najviac ma vždy poteší dobrá kniha....
(10. novembra 2016 v 9:35)
Na Bibliotéku pôjdem určite .. to sú moje vianoce. Kochať sa tým množstvom kníh, prehrabovať sa v nich a samozrejme odniesť domov úlovky. Pod stromčekom by ma potešila Sova od Bjorka, lebo prvú knihu Cestujem sama som dostala minulý rok, a ak by bola ešte aj spodpisom ... júúúj to by bola radosť.
(10. novembra 2016 v 9:38)
Už sa nemôžem dočkať zajtrajška a to si musím brať dovolenku aby som sa mohla zúčastniť a celý deň sa motať medzi knihami. Normálne mám napísaný zoznam kníh na ktoré budem poľovať, pretože nimi zásobím na vianoce rodinu. Mňa by najviac potešila Sova a získať ju takto aj s podpisom je najväčším potešením :)
(10. novembra 2016 v 9:55)
Na biblioteke som nebola, lebo BA je pre mňa ďaleko :/ ale ako pozerám a čítam o tom skveom čase tam, musí to byť úžasné. Raz tam určite prídem :)
(10. novembra 2016 v 9:55)
Na bibliotéke som ešte nebola je toaj daleko, ale mne to nedovolí ani zdravie bol by problém sa tam dostat aj ked by som strašne rada no musím sa uskromnit a len to dopriat iným
(10. novembra 2016 v 9:57)
Ja som este na biblioteke nebola a tento rok mi to zrejme tiez casovo nevyjde...ale ak by sa mi podarilo utrhnut sa z pracovno-rodinnych povinnosti, tak by som sa velmi rada isla pozriet na Samuela Bjorka...citala som od neho knizku Cestujem sama...a urcite rada si precitam i Sovu :)
(10. novembra 2016 v 10:02)
Minulý rok som bola prvýkrát na bibliotéke a bolo tam super. Hneď medzi dvermi som sa cítila vo svojom :) Asi najviac času som strávila v stánku Evitapress, ale neobišla som žiadny iný stánok. Pri každom som sa aspoň zastavila a popozerala, aké knižky mali v ponuke a v niektorých som si aj pár knižiek kúpila :) Určite to nebola moja prvá ani posledná bibliotéka a aj keď nie tento rok, ale v budúcnosti, ak sa budú konať, ich určite ešte navštívim. Milujem knihy a nevzdám sa ich ;)
(10. novembra 2016 v 10:09)
Zatial sa mi nepodarilo ist kvoli pracovnemu vytazeniu, ale velmi rad by som sa prisiel pozriet. Prinajhorsom si to vynahradim vecer pri dobrej knizke.
(10. novembra 2016 v 10:10)
Chodím na Bibliotéku každý rok od svojich 8 rokov, tento rok to bude už moja sedemnásta návšteva :) keďže mám v novembri narodeniny, vždy si tam kúpim nejaký knižný darček (alebo aj viaceré :D)
(10. novembra 2016 v 10:17)
Bibliotéa je pre mňa určite knižná udalosť roka! Hoci už nebývam v Bratislave, vždy sa snažím naplánovať si na Bibliotéku cestu a stihnúť aspoň jeden deň (najlepšie autom, lebo už pákrát som mala problém odniesť to množstvo kníh v rukách :D ) Tento rok sa mi podarí prísť iba v sobotu,no aj tak sa neviem dočkať :)
(10. novembra 2016 v 10:19)
Na Bibliotéke som bola zatiaľ raz, pred dvoma rokmi a vtedy som sa tam hlavne stretla s kamarátmi, ale na program som neostala. Zajtra idem znova a moc sa teším na besedu so Zuzkou Šulajovou :3
(10. novembra 2016 v 10:19)
Ešte sa mi nepodarilo sa dostať na Bibliotéku. Snáď mi to nabudúci rok konečne vyjde.
(10. novembra 2016 v 10:22)
Žiaľ som sa na Bibliotéku ešte nedostala a ani tento rok to nevyjde, záväzok na budúci rok je - určite sa Bibliotéky zúčastniť. Knihy mám veľmi rada, musí to byť úžasné tam byť. Minulý rok som sa chcela stretnúť s bývalou spolužiačkou Viktóriou Laurent-Škrabalovou :) žiaľ to nevyšlo, dúfam tam bude aj budúci rok. Ale bol by to obrovský zážitok stretnúť sa osobne s hociktorým spisovateľom :)
(10. novembra 2016 v 10:23)
Na Bibliotéke som ešte nikdy nebola,lebo je to nejakých 300 kilometrov od nás,ale veľmi po tom túžim,ale som tam prostredníctvom známych,ktorí žijú v Ba a oni mi vždy kúpia knihy,ktorých zoznam odo mňa dostanú.Takto to bude aj tento rok.Dnes vyrazili.Teším sa na knihy,ktoré mi prinesú.
(10. novembra 2016 v 10:27)
Žial na bibliotéke som ešte nebola. Kedže som až z Oravy, tak je to trošku komplikovanejšie. No nedalo sa mi tam dostať aj kôli deťom, na kolko boli ešte malí a sú aj nejaké zdravotné problémy. Ja som však optimista a verím, že ked chalani budú trošku starší, tak sa mi splní moj sen a na bibliotéku sa dostanem. Milujem knihy, po mojich deťoch sú mojou velkou láskou a najlepším relaxom. .....A ked sa mi to podarí, tak odtial určite neodídem s prázdnymi rukami takže knihy pre mna a aj pre mojich chlapcov....želám pekný den :-)
(10. novembra 2016 v 10:49)
Nebola som ešte. Nikdy som tomu ani nevenovala pozornosť. Teraz som spozornela vďaka Vašim informáciám. Tento rok sa mi nepodarí prísť. Určite však raz prídem. A teraz bude bombové to, že tam bude Samuel Bjork....jupííí....s ním by som sa rada stretla. Tak prajem vám ostatným dobrú zábavu a dobré nákupy :-)
(10. novembra 2016 v 11:07)
Na Biblioteke som este nikdy nebola,no urcite raz pridem. Knihy milujem a urcite by to stalo za to, cela ta atmosfera,vona knih a skveli ludia vokol. Mozno ked nam odrastu trosku nasi drobci si urobime vylet s manzelom. Pre nas z Oravy je to trosku daleko, ale kde je vola, je aj cesta. :-)
(10. novembra 2016 v 11:11)
Bola som raz pred pár rokmi a bol to úžasný zážitok :-) pre knihomola hotové nebo :-) to množstvo kníh, sprievodné akcie, prítomnosť spisovateľov.. Nevedela som sa odtiaľ odniesť :-) tento rok sa tam bohužiaľ nedostanem, s malým synom by som si toho asi moc neprezrela, lebo by sme celý deň strávili v babykútiku :-D tento rok, keby som mala možnosť tam ísť, určite by som nevynechala možnosť stretnúť sa so Samuelom Bjorkom či Jozefom Banášom. Jednoznačne teda môžem povedať, že tohtoročným návštevníkom závidím :-)
(10. novembra 2016 v 11:30)
Bibliotéka je skvelá akcia, skvelý veľtrh a ja som ako správna milovníčka kníh veľmi vďačná za to, že existuje.....:).....škoda, že sa mi nedá prísť, ale veľmi rada by som nasala tú krásnu atmosféru a vôňu kníh a veeeeľmi rada by som sa chcela stretnúť so Samuelom Bjorkom, to je môj knižný sen.....a ak by sa na mňa šťastíčko usmialo a ja by som vyhrala, veeeeľmi by som chcela od neho knihu Sova, a ak by bola ešte s jeho venovaním a podpisom - to by bola pre mňa čerešnička na torte.....ďakujeeeeem krásne......
(10. novembra 2016 v 11:41)
Bohužiaľ som z opačného konca Slovenska a tak som na Bibliotéke ešte nebol. A nepodarí sa mi ísť ani tohto roku. Knihy však mám veľmi rád a ak by sa šťastie usmialo už aj na mňa bol by to krásny darček :-)
(10. novembra 2016 v 12:17)
Na Biblioteke som este nebola lebo som az 500km od BA a zial ani teraz sa tam nedostanem kedze zijem v UK.Citala som o tohto rocnej biblioteke a tisko zavidela ludom ktori tam budu a budu si moct kupit a dat podpisat knihu od Samuela Bjork. Citala som od neho knihu Cestujem sama (super kniha) a pred dvoma dnami mi uz dorazila aj jeho druha kniha sova(zial bez jeho podpisu). Som milovnickou knih, ale zatial sa mi nepodarilo kupit si knihu a dat ju aj autorovi osobne podpisat.Dufam ze raz sa mi podari dostat sa na Biblioteku a bude tam aj autor ktoreho citam a podpise mi svoju knihu. Zelam vsetkym ktori sa zucastia Biblioteky prijemne straveny den.
(10. novembra 2016 v 12:26)
Keďže sa Bibliotéka koná presne na opačnom konci Slovenska nemohla som a ani sa jej nemôžem zúčastniť. Tešila by som sa najmä na množstvo kníh, ktoré sa tam nachádzajú a tiež na inšpiratívnych hostí, ktorý nás neustále zahŕňajú svojimi knihami plnými fantázie.
(10. novembra 2016 v 12:49)
Nebola som vlani ani tohto roku sa mi nepodari prist,knihy mam velmi rada su mojim liekom na vsetko,rada sa pri nich odreagujem,preto by ma potesil Vas darcek mala by som pekny vianocny darcek.
(10. novembra 2016 v 12:57)
Nebola som na tejto akcii vobec, bolo by skvele keby sa konala aj na vychode a mohli by sme si vychutnat cely program a vybornych autorov
(10. novembra 2016 v 13:17)
Priznám sa, že kým som bývala v Bratislave (ešte s rodičmi), knihy som takmer vôbec nečítala. Teraz keď som už ďaleko od BA, nemám možnosť prísť na Bibliotéku. Ale za to mám vo svojom dome veľkú knižnicu s kopou úžasných prečítaných kníh. Možno mi to raz vyjde a prídem pozrieť nabudúce ;)
(10. novembra 2016 v 13:25)
Nikdy som nebola a asi ani nepojdem,kedze je to pre mna daleko ale knihy milujem a hlavne severske krimi su moja srdcovka takze urcite by som sa chcela stretnut so s.Bjorkom a mat knihu s podpisom by bolo uplne super :)))
(10. novembra 2016 v 13:35)
Milujem knihy a chcem sa na biblioteke zastavit a preluskat novinky.
(10. novembra 2016 v 13:45)
Na Biblioteke som ešte nebola,ale dúfam,že tam niekedy pôjdem.Chcela by som sa stretnúť s autormi,listovat v knihách,kúpiť si knihu pre seba a blízkych,,,veď ten kto nemiluje knihy,nemiluje múdrosť.A kto nemiluje múdrosť,stáva sa hlupákom.
(10. novembra 2016 v 14:04)
Na Bibliotéke som ešte nebola, ale tento rok som si povedala, že je na čase to napraviť. Stále mi do toho niečo prišlo, choroba, odcestovaná, práca, škola ... ale proste som tento rok odsunula všetko. Takže cez víkend sa tam chystám a nesmierne sa teším. A určite pokúpim aj Vianočné darčeky :) Však čo je krajší dar ako kniha?
(10. novembra 2016 v 14:48)
Na Bibliotéke som ešte nebola, no veľmi rada by som išla. Keďže bývam na východe, je to ďaleko, no raz určite pôjdem. Rada by som stretla mnohých spisovateľov. Tešila by som sa na všetko, už len to, že by som tam bola, by bolo pre mňa úžasné.
(10. novembra 2016 v 14:49)
Na biblioteku sa chystam tento rok prvy krat a uz sa nemozem dockat. V piatok po robote som tam ako na koni. Uz je aj nacase po 11 rokoch byvania v Bratislave.
(10. novembra 2016 v 14:57)
nemala som moznost navstivit tuto akciu a tentokrat sa mi to tiez nepodari :( urcite by som chcela stretnut spisovatelov a celkovo by som sa neskutocne tesila na atmosferu ktora bude urcite perfektna :) milujem knihy a vsetko s nimi spojene :)
(10. novembra 2016 v 15:24)
Môj vzťah k Bibliotéke je veľmi pozitívny, bola som na nej dva roky za sebou a chystám sa určite aj tento rok. Teším sa na všetko, predovšetkým na tú atmosféru, ktorá je pre mňa výnimočná v tom, že nikam sa nemusím ponáhľať, ale v kľude si prezerám knihy a samozrejme si určite aj nejakú odnesiem :) Väčšinou chodievam v sobotu, takže aj tento rok sa už nemôžem dočkať :)
(10. novembra 2016 v 16:31)
Na Bibliotéku chodím pravidelne, vždy sa veľmi teším, je to jedna z prvých udalostí, ktorú si zapisujem hneď v januári do diára :-) Nakupujem na nej vianočné darčeky pre blízkych a samozrejme aj knižky pre seba. Takže v sobotu sa tam vidíme, neviem sa dočkať ;-)
(10. novembra 2016 v 17:01)
Na Bibliotéke som ešte nebola ale rada by som išla, žiaľ nie vždy sa dá uvoľniť z práce a tiež to nie je pre mňa zvlášť blízko.Tento rok určite nestihnem, ale všetko sledujem aspoň prostredníctvom médií. Bol by to pre mňa raj vidieť toľko úžasných kníh pokope, úprimne závidím a prajem tým, ktorí budú mať to šťastie a navštívia ju... No a vyhrať nejakú knihu, to by boli naozaj predčasné Vianoce a veľká radosť !
(10. novembra 2016 v 17:32)
O výstave som už počula, ale zatiaľ som ju nenavštívila. Neviem, či je to možné, ale napr. by som sa tam rada stretla s niektorými slovenskými autormi - p. Vasilkovou, Fulmekovou alebo s p. Feldekom. Mám rada ich knižky, bolo by to zaujímavé stretnutie.
(10. novembra 2016 v 17:49)
O bibliotéke viem, ale naživo som ju ešte nezažila ... Tento rok ju už nestihnem, ale verím tomu, že budúci rok si ju vychutnám, tak ako sa na správnu milovníčku kníh patrí :) Už som si predsavzala, že môj budúcoročný meninový darček (keďže meniny mám až v decembri, bude troška v predstihu, ale to predsa nevadí) bude práve návšteva bibliotéky a nákup väčšieho množstva kníh :) Verím, že sa mi tento sen budúci rok splní ... Zároveň to budú aj Vianoce v predstihu :) a už teraz sa teším na skvelých hostí, ktorých tam pozvete ...
(10. novembra 2016 v 18:04)
Ja som ešte nikdy nebol v Bratislave, takže ani na Bibliotéke a atmosféru tejto skvelej akcie bohužiaľ nezažijem ani tento rok. :( Z programu by som najradšej jednoznačne videl Samuela Bjorka a zaujímavá a inšpiratívna nepochybne bude aj časť programu s názvom Cestujte so sprievodcami National Geographic, takže práve na tieto dva body programu by som sa určite tešil najviac. :)
(10. novembra 2016 v 20:36)
Ešte nikdy som na Bibliotéke nebola. Nedovoľujú mi to iné aktivity. Ak sa mi raz podarí, chcem vidieť všetko!!! Určite by som si nenechala újsť besedy.
(10. novembra 2016 v 20:40)
Na Bibliotéku chodím každý rok, patrí to k rituálom na konci roka :-) To množstvo kníh sústredených na jednom mieste, tomu sa jednoducho nedá odolať. Keďže mojou srdcovkou je severské krimi, potešila som sa, keď prišla autorská dvojica Cilla a Rolf Börjlindovci, boli super! Takže tento rok sa rovnako intenzívne teším na Samuela Bjørka. Som zvedavá na chlapíka, ktorý tak excelentne napísal thriler Cestujem sama. Na Bibliotéke som zažila aj Kristínu Farkašovú s dcérkami, bolo to veľmi milé, vtipné a príjemné. Som rada, že každý rok vymyslíte niečo, na čo, či skôr na koho sa môžeme tešiť, my kniho-pozitívni :-)
(10. novembra 2016 v 21:14)
žiaľ Bratislavu mám dosť ďaleko na Bibliotéke som ešte nebola často pracujem aj soboty takže mi to nevychádza ale rada by som raz šla ak by bola u nás alebo aspon v Nitre .. ale inak knižky milujem to je ten nejlepší relax aký poznám
(10. novembra 2016 v 21:18)
O Bibliotéke počujem prvýkrát. A to som knihomoľ odkedy som objavila čaro kníh a knižnice. A keby to bolo bližšie a nemala som doma 3 anjelov s rožkami, tak si tam rozložím stan a............. a užívam si to plnými dúškami. Užívala by som si celý program od rána do večera, predtým by som však musela asi banku vykradnúť, aby som to tam mohla celé vykúpiť (teraz srandujem, to je dúfam každému jasné ;-) ). Ale najviac by som chcela vidieť cestovanie so sprievodcami NG. A ak by som sa tam aj dostala s tými 3 anjelmi, tak by sme si to užili v rozprávkovej dielni. Ale tento rok to nestihneme. No ale možno na budúce..........
(10. novembra 2016 v 21:19)
Na Bibliotéke som ešte nebola, ale dúfam že sa mi podarí raz na ňu dostať .Chcela by som si kúpiť biografiu Mariky Gombitovej Úlomky spomienok s jej podpisom no vidieť by som chcela čím viac .Možno na budúci rok si spravíme výlet do 200km vzdialenej Bratislavy.:)
(10. novembra 2016 v 21:33)
Na Bibliotéke som ešte nebola , do Ba to mám dosť ďaleko (cez 200km) . Zaujala ma rozprávková dielňa Mama, tata, čítajte s nami , vyzerá veľmi lákavo , určite by sa páčila aj mojim synom.
(10. novembra 2016 v 22:46)
Ešte nikdy som na bibliotéke nebola, hoci ju registrujem už niekoľko rokov a veľmi rada by som sa tam raz dostala. Mám to ale trochu ďalej od domova takže nie je pre mňa jednoduché prísť. Dúfam však že sa tam raz v budúcnosti dostanem aj celou rodinu, pretože všetci radi čítame, vrátane detí. Sama sa pokladám za knihomoľku, milujem knihy.
(10. novembra 2016 v 23:09)
S Bibliotékou som sa stretla asi pred šiestimi rokmi, keď som chodila na základku. Ja som prvýkrát videla toľko kníh na jednom mieste. A dokonca som prišla aj k fotke s Evitou. A tak sa to opakovalo niekoľkokrát, že som išla zo základky na Bbibliotéku, hoci som tam už nechodila, to ma k mojej starej škole stále pútalo. Minuloročná Bibliotéka bola však v mnohých ohľadoch výnimočná. Nepodarilo sa mi tam dostať tak ako po minulé roky. Ale naskladali sme sa ja, moja mama, tato brat a moja najlepšia kamarátka a spravili sme si úžasný rodinný výlet. Tá super atmosféra Bibliotéky a k tomu super skupinka okolo mňa (konečne mi mal kto nosiť tašky :D). A minulý rok som ešte získala jeden poklad do knižnice. Knižka Som mama a ešte aj s podpisom, to bola fakt čerešnička na torte. Ja viem, mnohí si mysla, že Bibliotéka nie je bohvieaký knižný veľtrh, ale pre mňa je to miesto, kde môžem stretnúť tých všetkých "škriatkov", ktorí sa starajú o to, aby sa ku mne dostali tie najlepšie knižky. Takže v nedeľu naberáme smer Bratislava-Incheba na ďalší úžasný výlet s rodinkou. :D
(10. novembra 2016 v 23:20)
Do Bratislavy mám ďaleko,tak na Bibliotéku nemôžem prísť,robím na zmeny /aj soboty a nedele/, ale bez knihy ani krok... kniha je úžasný relax...
(11. novembra 2016 v 6:48)
O biblioteke som sa dozvedela len nedávno a veľmi ma zaujala tato akcia, bohužiaľ je to ďaleko cestovať tam ale bol by to pre mňa raj na zemi, keďže mám tak rada knihy ale to asi všetci,ktorí sú na tejto stránke. Keby som mala možnosť ísť tam tak by som si určite kúpila nejakú tú knihu lebo kníh nikdy nie je dosť.
(11. novembra 2016 v 8:15)
Na bibliotéke som nikdy nebola, pretože som z opačného konca republiky. Knihy sú môj život, preto využívam každú príležitosť, ktorá sa naskytne u nás v meste, napríklad besedy so spisovateľmi v našej knižnici. Dúfam, že sa mi aspoň raz v živote pošťastí ísť na bibliotéku, ochutnávať knižné novinky, ukoristiť podpis autora do knihy a popýtať sa autorov na kopec vecí...
(11. novembra 2016 v 8:48)
Bibliotéka je super akcia a veľmi rada by som ju navštívila, ale žiaľ som z iného konca republiky, tak sa tam nedostanem.. Ale možno raz :)
(11. novembra 2016 v 9:33)
Veľmi rada by som sa Bibliotéky zúčastnila, ale žiaľ je to ďaleko od môjho bydliska. Kebyže je niekde v okolí, určite by som ju navštívila, pretože mám veľmi rada knihy. Bez nich si neviem predstaviť víkendovú pohodičku...
(11. novembra 2016 v 10:42)
Na tohtoročnú bibliotéku som sa bohužiaľ nedostala, ale dúfam, že o rok sa mi to konečne podarí. Najviac sa teším na už spomínané Na slovíčko, kde by som si rada nechala podpísať knihy a opýtala sa nejakého spisovateľa originálnu vtipnú otázku. :)
(11. novembra 2016 v 13:02)
Bola som a idem aj dnes :)
(11. novembra 2016 v 20:59)
Na bibliotéke som ešte nikdy nebola, pretože som sa o nej dozvedela len nedávno. Kebyže mám s kým ísť, zúčastnila by som sa jej tento rok. Milujem knihy. Snáď budúci rok prídem.
(11. novembra 2016 v 21:28)
Biblioteku som zaregistrovala este ako pubertiacka no vtedy bolo absolutne vylucene dostat sa na nu. Doma som jediny knihomol a nikto, kto by mi mohol robit doprovod sa o knihy extra nezaujimal. Pozorne ju vsak sledujem kazducky jeden rok. Momentalne sice uz nemam -nast ale mam pracu (aj teraz sledujem vas a dianie na Biblioteke z nej) a male dieta co mi opat komplikuje moznost navstivit tuto akciu. Zanedbatelna nieje ani 4 hodinova cesta do a z BA. Problem by v podstate ani nebol no nedokazem si predstavit ze by som na Biblioteke stravila 2 ci 3 hodinky. Vylucene. Ak by, tak na 100% od rana az do vecera a idealne kazdy zo 4 dni :-) no to naozaj momentalne nezvladam. Ako aj po minule roky opatovne aj teraz otvorene priznavam, ze navstevnikom neskutocne zavidim a zavidiet budem. Ked vecer v spravach pustia sot o tejto akcii (co urcite pustia) asi odidem od telky lebo ma bude lamat od hnevu ze tam niesom:-/ v podstate mi ani nejde o program i ked potesit moje knihomolske srdce stretnutim so Samuelom Bjorkom by bolo skvele..no hlavnym a jednoznacnym lakadlom pre mna je ta uzasna vona knih, sustanie prevracanych stranok. Milujem to doma, pri citani 1 knihy, pocut a citit to v takom mnozstve ako na Biblioteke musi byt zazitok na cely zivot. Ta moznost prechadzat sa, pozerat, listovat, vidiet co nove u nas vyslo bez nutnosti preklikavat sa eshopmi na webe musi byt skvele !!!! No, a uz som v tom zasa. Nech to vyznie akokolvek sebecky strasne vam - navstevnici Biblioteky zavidim !!! A tym, co su na akciu vyslani kvoli pracovnym povinnostiam dvojnasobne. Ich praca je pre mna praca snov. Dufam, verim a buduci rok urobim vsetko preto aby som sa na Biblioteku dostala. Aj keby som si mala vziat 4 dni dovolenky a nosit svoju dceru na chrbte :-)
(11. novembra 2016 v 22:22)
Bibliotéka je skvelá akcia v Bratislave. Je to skvelý veľtrh, myslím, že by veľa ľudí uvítalo aj keby býval v Nitre. Ja tiež. Ale tak vybrala som sa aj do Bratislavy a neľutujem. Ako tradične bolo super, bolo všetko na 1tku. Potešili ma zľavy. Podľa mňa mali veľmi dobré ceny, potešil ma ako Pantarhei, taktiež Martinus fajn zľavy i Albatros nesklamal. A keďže sme boli s deťmi, prišli si i tie na svoje, kúpili sme im logico, ktoré malo fajn ceny. Ja idem ešte mrknúť sama bez detí a kúpim knižky, ktoré si nájdeme celá rodinka pod stromčekom :). Teším sa o rok!
(12. novembra 2016 v 9:10)
Milujem knihy, ale nemala som ešte tú možnosť ísť na Biblioteku. Tento rok mi už zostáva veľmi málo času, kedže bývam dalej od Bratislavy, ale v budúcnosti by som tam určite chcela ísť.
(12. novembra 2016 v 9:49)
Ešte som nebola na Biblioteke no dúfam,že tento vikend mi podarí prísť.Chcela som vidieť Björka,no možno ešte stihnem Emily Beňovú ale poteším sa aj Karikovi a v podstate všetkým.:-) No najväčšiu radosť mi urobia tie knihy,to množstvo kníh na jednom mieste :-)
(12. novembra 2016 v 11:55)
Bibliotéku som bohužiaľ nemala možnosť navštívi ešte ani raz , aj keď je to jedno z mojich najväčších prianí. Je to ozaj veľmi ďaleko a skĺbiť cestovanie s povinnosťami tak, aby mi to všetko časovo vyšlo, je nemožné. No aj napriek tomu Vás každoročne sledujem, aspoň takto cez internet a kochám sa všemožnými fotkami, videami z akcie a len tíško dúfam, že jedného dňa sa mi predsa len podarí navštíviť Vás osobne. Čo sa týka programu, je samozrejmé, že knihy vyhrávajú na plnej čiare. No okrem toho by som sa veľmi rada zúčastnila aj na besedách s autormi a dozvedela sa tak aj niečo viac, mala možnosť opýtať sa niečo osobne ...Tak či onak, už len samotná atmosféra, ľudia s rovnakou krvnou skupinou a knihy robia svoje a sú obrovským lákadlom. Takže Vám prajem, aby tohtoročná akcia dopadla na výbornú (čoho sa neobávam) a pevne verím, že na ďalšom ročníku sa už vidíme.
(12. novembra 2016 v 12:53)
Na bibliotéke som nebola zatiaľ ešte ani raz, pretože bývam dosť ďaleko a bolo by náročné dostať sa tam na otočku :( ....no veľmi ma to láka a sledujem na internete všetky články a fotky spojené s Bibliotékou :) Keby som tam bola, určite by som sa najviac tešila z toho množstva kníh, ktoré ma tešia už len keď ich vidím na fotkách :) Neobišla by som ani jeden knižný stánok a moja peňaženka by určite dlho nevydržala plná. Okrem toho by som sa tam pokúsila stretnúť aj s mojou obľúbenou spisovateľkou - Monikou Wurm, ktorá nám, svojim fanúšikom, ukázala na internete, aké krásne šaty si na Bibliotéku oblečie :) , kúpila by som si jej najnovšie knihy, ktoré mi v zbierke chýbajú a nechala by som si ich samozrejme aj podpísať na jej autogramiáde :) No žiaľ, sú to len sny a toho roku sa mi to nepodarí, tak snáď niekedy v budúcnosti ;)
(12. novembra 2016 v 12:55)
Zial, este ani raz som na Biblioteke nebola a nepodari sa mi to ani tento rok, ale dufam, ze v buducnosti sa tam aspon raz dostanem. Tento rok by bolo urcite skvele dat si podpisat knihy Jurajovi Cervenakovi a stretnut mnoho dalsich skvelych spisovatelov.
(12. novembra 2016 v 12:57)
Bibliotéku som žiaľ ešte nemala možnosť navštíviť, aj keď tie dlhočizné kilometre na ceste za ňou by som si rada dopriala, milujem knihy a všetko, čo s nimi súvisí, rada sa vnáram do tajov kníh, kde si môžem aspoň na chvíľočku oddýchnuť od stresujúceho života okolo nás. Veľmi rada by som sa stretla s autormi mojich obľúbených kníh a stretla nových ľudí, podobne oduševnených ako ja, dúfam, že na rok sa mi to podarí, to by som si veľmi priala. Na záver chcem popriať veľa úspechov a veľa podobných akcií, na ktorých sa určite stretne veľa spriaznených duší a oddaných čitateľov.
(12. novembra 2016 v 13:02)
Krásny deň, škoda, že sme nemohli prísť, ale naše 4 dcérky sa tešili, že pôjdeme, ale jedna z nich ochorela a tak nemôžeme, keďže bývame od BA vyše hodiny a pol autom a tak sme spolu aspoň popozerali Vaše upútavky a super . a určite by sme išli na Mama,tata čítajú deťom a Knihy patria deťom, a proste dcérky by neobišli nič o detstkých knihách, lebo ich milujú a doma čítame spolu každý deň a vymýšľame si spolu príbehy a určite aj aj ako mamina ak by mi ostal čas na seba tak by som sa pokochala novinkami, lebo knihy sú super a aj ke´d sleduje TV a počítače, ale u nás doma majú spolu miesto a máme ich radi. prajem všetkým na Bibliotéke super dni a náladu a snáď sa budúci rok uvidíme a možno sa nám pošťastí získať nejaké knižky hlavne pre dcérky, tie by boli nadšené, keď osobne nám to nevyšlo. ste super, zdravíme všetkých veľkých aj malých knihomoľov.
(12. novembra 2016 v 13:16)
Na Bibliotéku som sa žiaľ ešte nikdy nedostala, keďže bývam na opačnej strane republiky. Na ďalšiu Bibliotéku sa určite pokúsim prísť a spravím si tak nielen výlet, ale aj radosť. Knihy veľmi milujem. Najviac od našich slovenských autorov. Zažijem tak viacero zaujímavých situácií, viacero životov a obohatím si tak nielen slovnú zásobu.
(12. novembra 2016 v 13:27)
Biblioteka je nieco uzasne, a to nielen pre knihomolov:) Kto tam bol, potvrdi, ze uz len pri vstupe sa pri nadychnuti kniznej vone zjezia vsetky chlpy...:)na taketo podujatie si vsak treba vyhradit aj dostatok casu, pretoze ide o velkolepu akciu, ktoru za pol hodinku veru neobehate. Romi sa Biblioteka neustale zlepsuje a prichadza aj s novinkami, takze kazdy rok je vynimocna a niecim odlisna. Tento rok som sa na nu nedostala, kedze byvam na opacnom konci republiky a pri dvoch malych detoch sa to len tak neda, ale knihy som nakupila na buxe, takze vianoce mozu prist!!!
(12. novembra 2016 v 13:42)
Na Bibliotéke som nikdy nebola. A dôvod je jednoduchý. Bývam 500 km od hlavného mesta a nemám toľko prostriedkov, aby som si to mohla dovoliť, čo je veľká škoda. Keby sa niečo takéto organizovalo v Košiciach, to by som určite šla. Hlavne preto, že mám knihy veľmi rada a aj slovenských autorov ako je Vasiľková, Dán a Banáš. Určite by som si nenechala ujsť príležitosť stretnúť sa s nimi osobne a dať si podpísať od nich knihu.
(12. novembra 2016 v 15:09)
Na Biblioteku sa chystam uz 3. rok, no stale mi to nevydalo...bud mam male dieta, alebo som tehotná :-) Tak čakám, kedy odrastu a snad sa to podarí uz buduci rok.
(12. novembra 2016 v 15:25)
Na Bibliotéke som,bohužiaľ nikdy nebola,bývam totiž v Poprade a akosi je to pre mňa ďaleko..VĎaka internetu,skvelých stránok venujúcim sa knihám,recenziam,ale hlavne vďaka internetovým kníhkupectvám som podľahla čaru získavania viac a viac informácii ohľadom nových autorov,kníh a moja knižnica sa za poslednú dobu pekne rozrastá.Aj vďaka takýmto súťažiam,kde sa mi už párkrát zadarilo.Knihe SOVA by som sa veľmi potešila,pretože tento žáner ma na staré kolená...:)..chytil.Cestujem sama bola skvelá...dúfam,že sa raz pozriem aj na niečo také krásne,ako je Bibliotéka...to musí byť pre knihomoľov oáza radosti...
(12. novembra 2016 v 16:35)
Síce žijem neďaleko hlavného mesta, o Bibliotéke som sa dozvedela len nedávno. Veľmi som sa tejto akcii potešila. Mala som v pláne ísť, už len kvôli Samuelovi Bjørkovi, no choroba mi v tom zabránila. Doteraz som chorá a nahnevaná, že mi to nevyšlo sa s ním a s ostatnými skvelými autormi stretnúť a nechať si podpísať knižky. Musí to byť úžasné vidieť toľko kníh pokope, stretnúť ľudí, čo milujú knihy a nadovšetko stretnúť autorov, ktorých obdivujem celý život. Dúfam, že o rok sa mi podarí prísť a vynahradiť si to aj za tento rok, čo som nebola. Verím, že nabudúce zavoláte ešte viac skvelých autorov ako tento rok, nech sa mám na čo tešiť. :)
(12. novembra 2016 v 17:17)
Bohužiaľ sa mi nepodarilo dostať sa na Bibliotéku ani raz,ale určite by som tam strávila neskutočne hodín,rada čítam a veľa,ale kde dať potom tie prečítané knihy? Dúfam,že vyhrám,rada si prečítam novinky a s podpismi-to by bol krásny vianočný darček.
(12. novembra 2016 v 19:29)
Prvý krát som bola pred troma rokmi a od vtedy každý rok, pretože až vtedy sme začali bývať v BA a predtým som ani nevedela, že niečo také je. No som rada, že je to každý rok a váš stánok mám najradšej, tam vždy toho nakúpim až-až. Minulé dva roky som tam bola vždy v sobotu, čo tam bolo neuveriteľné množstvo ľudí a tlačenica. Čo ja moc nemám rada, ale treba to vydržať kvôli tým knižkám. Minulý rok som tam videla aj môjho naj spisovateľa Jozefa Kariku, len vtedy som ani nevedela, že tam má byť a tak som zo sebou, ani nemala jeho knižky, aby som si ich dala podpísať, čo je škoda a nevyšlo to, ani tento rok. Tak snáď niekedy nabudúce. Tento rok som bola už vo štvrtok, pretože celý víkend som v práci a tak sa inak nedalo. Vo štvrtok tam nebolo toľko veľa ľud ako zvykne byť cez víkend, čo som bola rada. Dalo sa tam v pohode prezerať knihy a aj u vás, čo väčšinou tam je tlačenica haha. Ale mali ste tam teraz aj milých obchodníkov, ktorý radi poradili pri výbere. Boli sme so sestrou veľmi spokojné. JE mi však ľúto, že som nemohla ísť tento rok v piatok alebo sobotu, lebo som veľmi chcela vidieť Zuzku Šulajovú a ešte raz aj Jožka Kariku. No a čo som si kúpila? Predsa knižkyyy :P Napr: Nedaj sa, Plameň túžby, Medená rukavica, Will Grayson a Dievča vo vlaku. Ó tie knižky čo rozdáte? Sovu som i tiež chcela kúpiť aj s knižkou Cestujem sama a ešte veľa ďalších, ale nedá sa všetko naraz. :( Tak teším sa na ďalšie roky, budem už pravidelnou návštevníčkou do konca života! :P Ešte šťastie, že to býva štyri dni a raz za tie dni sa musí nájsť čas. ;-P
(12. novembra 2016 v 19:59)
Rada sa zúčastňujem Bibliotéky a keďže minulý rok som túto akciu vynechala, o to viac som sa na ňu tešila tento rok. Bola som v piatok a išla som tam najmä kvôli besede so Samuelom Bjørkom. Okrem toho som nakúpila hromadu knžných darčekov.
(12. novembra 2016 v 20:00)
Na Bibliotéku to mám veľmi ďaleko, ale kebyže bývam bližšie, prišla by som každý rok :-) Knihy milujem, taká som rada, keď môžem byť pri nich čo najčastejšie a keď je ich po kope toľko naraz-tak to sa cítim ako v raji :-) Nič inšie mi ku šťastiu nechýba-iba kníh nikdy nie je dosť! Chcela by som zažiť a stretnúť autora brilantných nórskych krimi trilerov Cestujem sama a Sova-Samuela Bjorka. Dala by som si podpísať obe jeho knihy. Mať taký autogram, od takého úžasného spisovateľa-to je skvost! Pre mňa je tento autor TOP severských krimi trilerov. Veľmi by som uvítala nejaké super skvelé akcie, zľavy na knihy-na výhodný nákup. Aj nejaké súťaže o knihy. To by bolo úplne bombové :-)
(12. novembra 2016 v 20:07)
Tento rok som bol na BIBLIOTÉKE prvý krát. Určite odporúčam ísť sa pozrieť na ňu. Kúpil som si tam 4 knihy za veľmi výhodné ceny
(12. novembra 2016 v 20:18)
Na Bibliotéke som bola už aj minulý rok. Veľmi sa mi páči tá atmosféra kníh, okolo ľudia ktorí milujú knihy tak ako vy, stretnutia s autormi a keď už sme pri tých knihách tak aj zľavy :) . Veľmi rada som išla aj tento rok. Strávila som tam hodiny. Kúpila som si knihy Krava nebeská od Davida Duchovneho a Solitaire od Alice Oseman. Som rada že som išla a užila si to tam. Neviem sa dočkať budúceho roku. :D
(12. novembra 2016 v 20:38)
Na Bibliotéku chodievam na základe programu. Tento rok ma zaujala beseda so Samuelom Bjorkom, zaujímavý chlapík to je. Pozitívom je, že sa tam dajú knihy kúpiť o niečo lacnejšie. Ja som si tento rok okrem iného kúpila Annine lásky, čím som si doplnila celú sériu o Anne zo Zeleného domu. Takže veľká radosť. Odporúčam túto akciu všetkým miľovníkom kníh.
(12. novembra 2016 v 21:07)
Nikdy som na Biblioteke nebola a ani tento rok mi to nevyšlo, najradšej by som sa osobne stretla so spisovateľom Samuelom Bjorkom, ktorého knihy milujem. Obe by som si nechala podpísať.
(12. novembra 2016 v 21:21)
Na biblioteke som nebola nikdy. Bohuzial byvam v Kosiciach a tu sa nikdy nic nedeje a to uz radsej nehovorim o inych mestach. Myslite si ze by nebol zaujem aj v inych kutoch slovenska?
(12. novembra 2016 v 22:53)
na biblioteke som ešte nebola, lebo je to pre mňa celkom ďaleko.., ale dúfam, že raz sa mi tú atmosféru podarí zažiť :)
(12. novembra 2016 v 23:05)
Ešte nikdy som na Biblioteke, Bohužiaľ, nebol...no verím, že o rok by to už mohlo vyjsť...z tohtoročnej by som si rád vypočul Samuela Bjørka..a samozrejme si doplnil knihovnicu o mnohé skvelé knižky za jedinečné ceny. :-)
(13. novembra 2016 v 0:33)
Zatiaľ som ešte ani raz nebola na Bibliotéke, ale možno budúci rok sa tam vyberiem...autor Samuel Bjork píše veľmi pútavé knihy a jeho najnovšiu knihu Sovu by som tiež chcela mať vo svojej domácej knižnici.
(13. novembra 2016 v 2:03)
Nikdy som na biblioteke nebola, pretože zakaždým mam školské alebo ine povinnosti a Bratislava je ďaleko. Avšak keby som tento rok mohla, zúčastnila by som sa autogramiády pri Samuelovi Bjorkovi, ktory pise naozaj famózne knihy. Taktiež by som sa kvôli mamine zastavila pri Marike Gombitovej a nechala jej podpísať knižku pre maminu, ktorá ju ma velmi rad. Presne pre toto, by som rada vyhrala prave knihu od Mariky Gombitovej, myslim si, ze by to bol velmi pekný darček na Vianoce :)
(13. novembra 2016 v 8:24)
Na Bibliotéke som zatiaľ nebola a ani tentokrát sa tam nedostanem, no budúci rok by som sa tam chcela ísť pozrieť... Musí to byť úžasný pocit (aj pre knihomoľa aj pre obyčajného človeka) byť obklopený z každej strany knihami... Som si istá, že tá atmosféra je nezabudnuteľná :)
(13. novembra 2016 v 8:58)
Na samotnej Bibliotéke som bol minulý rok a bola tam príjemná atmosféra, krásny zážitok bol stretnúť naživo Evitu, ktorá pôsobila na mňa príjemným dojmom. Celkovo bolo príjemne vidieť toľko autorov pokope a mať prehľad o tom čo píšu.Určite by ma potešilo keby mám nejakú knihu s podpisom akéhokoľvek autora.
(13. novembra 2016 v 10:24)
Na bibliotéke som ešte nebola, mám to ďaleko, ale raz určite chcem zažiť tú atmosféru :) Ktovie, možno aj tento rok, ak to vijde :)
(13. novembra 2016 v 13:28)
Na Bibliotéke som bola včera a musím povedať že som bola očarená množstvom kníh ktoré tam boli. :) Nakúpilaa som si samé úžastné knihy po ktorých som túžila niekoľko mesiacov.Na Bibliotéku som sa tešila niekolko týždnov a vôbec neľutujem že som tam bola. :D Tá atmosféra bola neskutočná :D Kebyže mám viacej času tam zostať tak neváham :) Kúpila som si tam knihy ktoré som ani nedúfala že tam budú. Ak mám byť úprimná kúpila som si 9 krásnych a kvalitných kníh ktoré obohatili moju už teraz celkom veľkú knižnicu. Som neskutočne rada že som sa mohla zúčastniť na tomto nezabudnuteľnom veľtrhu kníh-Bibliotéka :D
(13. novembra 2016 v 14:57)
Na Biblioteku chodievam pravidelne kazdy rok, teraz som bola vo stvrtok aj piatok. Napriek zvysenemu vstupnemu na 5 eur ma prekvapila vysoka navstevnost po oba tieto dni. Pocet vystavovatelov ale urcite nestupa, chybaju vydavatelia odbornej literatury, absentuju najvacsie ceske vydavatelstva. Pozitivom Biblioteky je jedine mnozstvo sprievodnych akcii a osobny kontakt s mimobratislavskymi vystavovatelmi.
(13. novembra 2016 v 16:25)
Na Bibloteku som sa chystala už zopár rokov a teraz mi to konečne vyšlo, čomu sa veľmi teším aj napriek tomu že moja penaženka momentálne zýva prázdnotou :) milo ma prekvapil výber rôznorodých kníh ale aj počet ľudí keďže sme tam prišli pár minút po otváračke. Bohužial som nestihla besedu Samuela Bjorka čo ľutujem, ale možno budúci rok stihnem nejakého iného zaujímavého autora. :)
(13. novembra 2016 v 16:45)
Na Bibliotéke som ešte nebola.
(13. novembra 2016 v 21:22)
Na bibliotéke som ešte nebola pretože bývam pri Košiciach, ale jedného dňa by som tam veľmi chcela ísť! Musí to byť raj pre všetkých milovníkov kníh a je skvelé, že sa aj v tejto dobe plnej elektroniky knihy dostávajú do popredia. Atmosféra tam musí byť senzačná a fakt, že sa človek môže priamo stretnúť s autormi je taktiež určite na nezaplatenie. Kiežby bolo viac takýchto udalostí. Verím, že sa tam čoskoro prídem pozrieť aj ja :)
(13. novembra 2016 v 21:56)
moja mamina so sestrou na bibliotéke boli a velmi sa im tam páčilo. pokúpili vela kníh pre našu malú princezničku:-) bohužiaľ, ja som s nimi nebola, lebo som pracovala. Ale na druhý rok by som chcela ísť. ja som blázon do kníh. už ich mám doma tolko, že si musím namontovať novú knihovnicu, aby som ich mala kam dávať:-)
(13. novembra 2016 v 22:30)
Na Bibliotéke som ešte doteraz nebola, aj keď ju sledujem.....a vyhrať takú mega skvelú knihu Sova a ešte aj s podpisom autora - to by bol aký sen....ďakujeeeeeeem za splnenie.....:)
(13. novembra 2016 v 22:32)
Bibliotéka je niečo aj raj, ako vybájnená krajina kníh pre všetkých, ktorí milujú knihy - a ja som jedna z nich.....:)....ešte sa mi ale nepodarilo prísť na tento skvelý festival kníh - ale raz sa tam určite dostanem......
(13. novembra 2016 v 22:36)
Ak by som išla na Bibliotéka - chcela by som si pozrieť všetko a navštíviť všetky stánky s knihami - aj keď to sa asi veľmi nedá....:(.....a veľmi rada by som sa stretla so Samuelom Bjorkom - keďže sa mi to ale tento rok nepodarilo, kniha Sova by ma veeeeľmi preveľmi potešila.....:)
(13. novembra 2016 v 22:38)
Nie som až taký sčítaný a kníh som prečítal len pár - ale moja manželka knihy miluje - a tak by som veľmi rád preňu túto knihu rád vyhral, velmi by sa tešila.....
(13. novembra 2016 v 23:03)
Mám rád knihy s napatím - takže by som si nenechal ujsť stretnutie s famóznym Samuelom Bjorkom, lebo je knihy sú perfektné, také že až človek nedýcha.....a knihu Sova by som velmi rád vyhral, mal som teraz narodeniny a aj meniny, lepší darček by ste mi nemohli dať......
(13. novembra 2016 v 23:05)
Na Biblioteke som doteraz žial nebol - ale rád by som sa išiel pozrieť na tento veltrh.....mám rád Samuela Bjorka a jeho knihy, stretnutie s ním by bol rozhodne pre mna zážitok.....a takisto aj vyhrať od vas knihu Sova s jeho podpisom od vas.....vdaka.....
(13. novembra 2016 v 23:07)
Ako milovníčka kníh musím ale priznať - na tomto veltrhu sa mi ešte nepodarilo byť....:(.....ale ak by som tam bola, tak si nenechám určite ujsť stretnutie práve so Samuelom Bjorkom - pre to, aký je skvelý a hlavne aké skvelé sú jeho knihy - ako aj najnovšia kniha Sova.....
(13. novembra 2016 v 23:10)
Ja by som velmi rada išla na besedu vydavatelstva Ikar - s autormi populárnych kuchárskych kníh.....milujem okrem čítania aj varenie a sledujem knihy s touto tématikou, niektoré u aj doma mám....ale najviac ma zaujal Samuel Bjork - jeho knihu Sova by som preto nesmierne veeelmi chcela vyhrať.....
(13. novembra 2016 v 23:30)
MIlujem knihy a preto by som si išla pozrieť všetko čo sa na tomto veltrhu týka kníh - besedy, autogramiády, novinky vydavatelstiev....a samozrejme najviac by som si užila stretnutie s fenomenálnym Samuelom Bjorkom, ktorý bol určite njvačšou hviezdou tohtoročnej Bibliotéky a jeho knihu by som brala všetkými desiatimi, teda aj dvadsiatimi....chichi.....:)
(13. novembra 2016 v 23:32)
Ja by som rád videl práve Samuela Bjorka - lebo jeho knihy sú ozaj neskutočne dobre napísané.....a jeho Sovu by som velmi al velmi rád vyhral....